ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ ΑΜΠΡΑ ΑΜΠΡΑ55

Αρχική Τιμή 189,00 € Special Price 75,60 €
Αγαπημένα
ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ ΑΜΠΡΑ

    Χαρακτηριστικά

  • Χρώμα: Μπλε
  • Κωδικός Χρώματος: ΜΠΛΕ
  • Κωδικός Είδους : ΑΜΠΡΑ55
  • Κωδικός All About Shoes: 1127509.0
  • Υλικό: ΔΕΡΜΑ

Παράδοση

Το AllAboutShoes.gr παραδίδει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα με δωρεάν μεταφορικά σε 5-10 εργάσιμες ημέρες. Για παραδόσεις εκτός Ελλάδος το κόστος προσδιορίζεται ανά περίπτωση. Για την εξέλιξη της παραγγελίας σας θα ενημερωθείτε με ξεχωριστό email.

Επιστροφές

Αν επιθυμείτε επιστροφή ή αλλαγή προϊόντος μπορεί να πραγματοποιηθεί σε διάστημα 15ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Η πρώτη αλλαγή για αποστολές εντός Ελλάδος γίνεται δωρεάν. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών εάν θέλετε να καταχωρηθεί νέα παραγγελία αλλαγής. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συμπλήρωση της φόρμας επιστροφής που θα συνοδεύει το είδος που επιστρέφετε. Μπορείτε επίσης, να κάνετε αλλαγή προϊόντος στα φυσικά καταστήματα εντός Ελλάδος σε διάστημα 30 ημερών. Και στις δύο περιπτώσεις, τα προϊόντα και οι συσκευασίες τους θα πρέπει να είναι άθικτα για να γίνουν αποδεκτά και να συνοδεύονται από τα παραστατικά τους.

ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ ΑΜΠΡΑ ΑΜΠΡΑ55 ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ ΑΜΠΡΑ ΑΜΠΡΑ55 ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ ΑΜΠΡΑ ΑΜΠΡΑ55 ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ ΑΜΠΡΑ ΑΜΠΡΑ55 ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ ΑΜΠΡΑ ΑΜΠΡΑ55 ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ ΑΜΠΡΑ ΑΜΠΡΑ55 ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ ΑΜΠΡΑ ΑΜΠΡΑ55 ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ ΑΜΠΡΑ ΑΜΠΡΑ55 ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ ΑΜΠΡΑ ΑΜΠΡΑ55 ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ ΑΜΠΡΑ ΑΜΠΡΑ55 ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ ΑΜΠΡΑ ΑΜΠΡΑ55 ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ ΑΜΠΡΑ ΑΜΠΡΑ55 ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ ΑΜΠΡΑ ΑΜΠΡΑ55 ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ ΑΜΠΡΑ ΑΜΠΡΑ55 ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ ΑΜΠΡΑ ΑΜΠΡΑ55
ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΜΠΑΛΑΡΙΝΑ ΑΜΠΡΑ ΑΜΠΡΑ55
© 2019 ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ Α.Ε. All rights reserved. Developed by Netsteps