Αποστολή προϊόντων

Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier) στον τόπο που έχετε υποδείξει στο βήμα παράδοση, κατά τη διάρκεια της παραγγελίας σας. Παραλαβές από τα κεντρικά γραφεία του AllAboutShoes.gr δεν εκτελούνται. Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής, αργιών και ημέρες γενικών απεργιών. 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Αποστολή και Παράδοση των παραγγελιών σας διαβάστε τους Γενικούς Όρους Συναλλαγών του ηλεκτρονικού μας καταστήματος.


Τόποι Παράδοσης 

Το ηλεκτρονικό κατάστημα AllAboutShoes.gr παραδίδει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα. Οι αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά εκτός Σαββάτου, Κυριακής, σε ώρες παράδοσης των συνεργαζόμενων εταιριών Courier. Για παραγγελίες εντός Αθηνών παρέχεται η δυνατότητα παράδοσης και το Σάββατο με σχετική χρέωση.

Σημείωση:
Το AllAbouShoes.gr δεν αποστέλλει δέματα σε ταχυδρομικές θυρίδες και δεν παραδίδει τα προϊόντα σε ανηλίκους ή σε άτομα υπό κηδεμονία, χωρίς γραπτή εξουσιοδότηση των γονέων ή των κηδεμόνων τους.


Κόστος Μεταφορικών 

Οι αποστολές πραγματοποιούνται ΔΩΡΕΑΝ για όλη την Ελλάδα, ανεξαρτήτως της αξίας, του όγκου ή/και του βάρους των προϊόντων. 

Το κόστος Aντικαταβολής για την Ελλάδα είναι τρία Ευρώ (€3).

Σε περίπτωση που ζητηθεί η παράδοση παραγγελίας το Σάββατο, η παραγγελία θα επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής 15 Ευρώ (€15).

Στην περίπτωση που ένας πελάτης αρνείται την παραλαβή προϊόντων, περισσότερες από 3 φορές, το AllAboutShoes.gr διατηρεί το δικαίωμα να χρεώσει στον πελάτη τα μεταφορικά του συνόλου των αποστολών ή να αρνηθεί την αποστολή των προϊόντων. 


Χρόνος Παράδοσης

Με την επιφύλαξη των όσων ρητά ορίζονται στους παρόντες Γενικούς Όρους Συναλλαγών, κάθε παραγγελία που ολοκληρώνεται μέχρι τις 13:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή, παραδίδεται εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών εντός Αττικής, Θεσσαλονίκης, Πάτρας και σε άλλες μεγάλες αστικές πόλεις. Στην υπόλοιπη Ελλάδα παραδίδονται εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών, στην Κύπρο εντός δέκα (10) εργάσιμων ημερών και στις υπόλοιπες χώρες του εξωτερικού εντός είκοσι (20) εργάσιμων ημερών. Σε περίπτωση που η παραγγελία σας ολοκληρωθεί με την υποβολή της σε εμάς πέραν τις 13:00, ο χρόνος παράδοσης αυξάνει κατά μια εργάσιμη ημέρα, σύμφωνα με τα ανωτέρω.

Από τις παραπάνω ημέρες και ώρες παράδοσης εξαιρούνται οι περιπτώσεις για τις οποίες δε μπορεί να ανταπεξέλθει η μεταφορική εταιρία Courier για δική της υπαιτιότητα. Οι ανωτέρω προθεσμίες δεν ισχύουν σε περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή γενικών απεργιών και αργιών και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει τους χρόνους μεταφοράς και παράδοσης. Σε αυτή τη περίπτωση το allaboutshoes.gr συνεργάζεται με συγκεκριμένες εταιρείες courier και μεταφορικές.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε την αποστολή της παραγγελίας σας με μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας με την οποία το allaboutshoes.gr δε συνεργάζεται, τότε τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν εσάς ανεξαρτήτως αξίας παραγγελίας και τόπου/χρόνου παράδοσης. Στην περίπτωση αυτή το allaboutshoes.gr ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν καθυστερήσεις στην παράδοση των προϊόντων σας.

Παραγγελίες που γίνονται από την Ιστοσελίδα μιας χώρας που διαφέρει από τη χώρα στη διεύθυνση αποστολής ή η διεύθυνση αποστολής είναι σε χώρα που ο Πωλητής δεν μπορεί να αποστείλει προϊόντα θα ακυρώνονται αυτόματα.

Σε περίπτωση καθυστέρησης στην παράδοση της παραγγελίας σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Εταιρεία μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@allaboutshoes.gr ή τηλεφωνικά στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών 211 1088111 καθημερινά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το απόγευμα και το Σάββατο από τις 9 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα (εκτός αργιών).


Σημείωση:
Το AllAboutShoes.gr δεν αποστέλλει δέματα σε ταχυδρομικές θυρίδες και δεν παραδίδει τα προϊόντα σε ανηλίκους ή σε άτομα υπό κηδεμονία, χωρίς γραπτή εξουσιοδότηση των γονέων ή των κηδεμόνων τους.

© 2019 ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ Α.Ε. All rights reserved. Developed by Netsteps