ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΒΟΟΤIE 7CM ΦΑΝΤΟΜ PONY ΜΕΣΑΙΟ

Αρχική Τιμή 259,00 € Special Price 129,50 €
Τύπος μεγέθους: EU
Αγαπημένα
ΒΟΟΤIE 7CM

    Χαρακτηριστικά

  • Χρώμα: Leopard
  • Κωδικός Χρώματος: LEOPARD
  • Κωδικός Είδους : ΦΑΝΤΟΜ PONY
  • Κωδικός All About Shoes: 1193338.0
  • Υλικό: PONY
  • Υλικό: Πόνυ

Παράδοση

Το AllAboutShoes.gr παραδίδει τα προϊόντα του σε όλη την Ελλάδα με δωρεάν μεταφορικά σε 1-3 εργάσιμες ημέρες. Στην Κύπρο η παράδοση γίνεται σε 4-7 εργάσιμες ημέρες με επιβάρυνση 35€, η οποία αφορά στα έξοδα συσκευασίας και αποστολής. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα ενημερωθείτε για την εξέλιξη της με email.

Επιστροφές

Αν επιθυμείτε επιστροφή ή αλλαγή προϊόντος μπορεί να πραγματοποιηθεί σε διάστημα 15ημερών από την ημερομηνία παραλαβής. Η πρώτη αλλαγή για αποστολές εντός Ελλάδος γίνεται δωρεάν. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών εάν θέλετε να καταχωρηθεί νέα παραγγελία αλλαγής. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συμπλήρωση της φόρμας επιστροφής που θα συνοδεύει το είδος που επιστρέφετε. Μπορείτε επίσης, να κάνετε αλλαγή προϊόντος στα φυσικά καταστήματα εντός Ελλάδος σε διάστημα 30 ημερών. Και στις δύο περιπτώσεις, τα προϊόντα και οι συσκευασίες τους θα πρέπει να είναι άθικτα για να γίνουν αποδεκτά και να συνοδεύονται από τα παραστατικά τους.

ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΒΟΟΤIE 7CM ΦΑΝΤΟΜ PONY ΜΕΣΑΙΟ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΒΟΟΤIE 7CM ΦΑΝΤΟΜ PONY ΜΕΣΑΙΟ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΒΟΟΤIE 7CM ΦΑΝΤΟΜ PONY ΜΕΣΑΙΟ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΒΟΟΤIE 7CM ΦΑΝΤΟΜ PONY ΜΕΣΑΙΟ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΒΟΟΤIE 7CM ΦΑΝΤΟΜ PONY ΜΕΣΑΙΟ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΒΟΟΤIE 7CM ΦΑΝΤΟΜ PONY ΜΕΣΑΙΟ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΒΟΟΤIE 7CM ΦΑΝΤΟΜ PONY ΜΕΣΑΙΟ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΒΟΟΤIE 7CM ΦΑΝΤΟΜ PONY ΜΕΣΑΙΟ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΒΟΟΤIE 7CM ΦΑΝΤΟΜ PONY ΜΕΣΑΙΟ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΒΟΟΤIE 7CM ΦΑΝΤΟΜ PONY ΜΕΣΑΙΟ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΒΟΟΤIE 7CM ΦΑΝΤΟΜ PONY ΜΕΣΑΙΟ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΒΟΟΤIE 7CM ΦΑΝΤΟΜ PONY ΜΕΣΑΙΟ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΒΟΟΤIE 7CM ΦΑΝΤΟΜ PONY ΜΕΣΑΙΟ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΒΟΟΤIE 7CM ΦΑΝΤΟΜ PONY ΜΕΣΑΙΟ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΒΟΟΤIE 7CM ΦΑΝΤΟΜ PONY ΜΕΣΑΙΟ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΒΟΟΤIE 7CM ΦΑΝΤΟΜ PONY ΜΕΣΑΙΟ
ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ ΒΟΟΤIE 7CM ΦΑΝΤΟΜ PONY ΜΕΣΑΙΟ
© 2019 ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ Α.Ε. All rights reserved. Developed by Netsteps