Ασφάλεια συναλλαγών

Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα AllAboutShoes.gr προστατεύονται από ανώτατα συστήματα on-line ασφαλείας (SSL-128 bit και ψηφιακή πιστοποίηση από τη RapidSSL, Inc.) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Σε παγκόσμια κλίμακα, η Verisign είναι ο πλέον αξιόπιστος φορέας για την ασφάλεια συναλλαγών μέσω του internet. Με αυτήν την τεχνολογία, κάθε στοιχεία που καταχωρείτε στο e-shop μας, κωδικοποιείται πριν βγει online και μετά διερευνάται η αυθεντικότητα του μηνύματος και του server από όπου προήλθε το μήνυμα. 

Επίσης το e-shop AllAboutShoes.gr σας προσφέρει τη δυνατότητα έκδοσης απόδειξης λιανικής ή τιμολογίου. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα ακόλουθα στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., Δ/νση έδρας και επάγγελμα. 

Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του AllAboutShoes.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο, που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο, καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.